Четвер, 09.05.2024, 15:21
Ліцей "Успіх" Доманівської селищної ради Миколаївської області

Ви увійшли як $USERNAME$ | Група "$USER_GROUP$" | RSS

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 24 » Звітний концерт «Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття»
10:32
Звітний концерт «Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття»

     20 березня 2014 року в Доманівці виїзне журі на чолі з директором обласного Будинку дитячої творчості Щукіною Л.В. визначилося щодо присвоєння звання «зразковий» фольклорному колективу «Оберіг» (керівник Чепіжко Н.В.). Члени журі одностайно проголосували за представлення колективу «Оберіг» на звання «зразковий».

     У цей же день свої досягнення представникам області продемонстрували вокальні колективи: «Веселка», «Зорецвіт» (керівник Служенко М.М.), «Калинонька» (керівник Пащенко Л.А.), драматичний колектив «Колорит» (керівник Підойма Т.А.).

     Творчість дітей та вчителів одержала високу оцінку від членів журі.

     20 березня в Будинку культури відбувся звітний концерт Доманівського РНВК «Доманівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – Центр дитячої та юнацької творчості» «Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття.»

     Концерт присвячений 200-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка, став справжнім святом в Доманівці, на яке завітали жителі селища, батьківська громадськість школи, представники району.

     Відкрив концерт з піснею «Калина весела» хор «Капітошка» учнів 1-4 класів (керівник Пащенко Л.А.). Оплесками зустрічали глядачі виступ хорового колективу «Товариш», який  зарекомендував себе як один з найкращих не лише в районі, а й на обласному рівні (керівник Служенко М.М.). У виконанні хору прозвучала пісня на слова Т. Шевченка «Якби мені черевики».

     З хвилюванням вслухалися присутні у виступ малого Тараса, якого зіграв Кулішов Максим (1 клас). Хлопчик розповідав своїй порадниці Оксані (Удич Катерина) про те, як він шукав стовпи, на яких стоїть земля. Розповідь дітей була на стільки зворушливою, що глядачі не раз витирали непрошені сльози .

     Талановита співачка Колісніченко Лілія (11 клас) виконала пісню на слова Т. Шевченка «Така її доля».

     Вокальні колективи «Веселка», «Зорецвіт», «Калинонька» подарували глядачам пісні:

(відповідно) «Калинонька», фрагмент з опери «Катерина», «Зацвіла в долині червона калина». Діти чарували своїми голосами, лилися в залі пісні про Україну, її долю, красу та неповторність.

     Згодом з’явився дует у складі Дадунашвілі Валерії та Бобуйок Катерини, які виконали пісню «Весна». Хвилююче звучали пісні: «Моя сім’я» у виконанні Славінської Марії (4-Б клас), «Весна» – Березанської Аліни, «Циганська рапсодія» – Степчук Яни.

     Виступи вокалістів та солістів перемежовувалися з запальними танцями. Бурхливими оплесками зустрічали глядачі танцювальні колективи «Фантазія» і «Поліданс», які виконували український, циганський та сучасний танці (керівник Струк А.В.). Сподобалися глядачам виступи юних танцюристів Матвєєвої Вікторії та Шинкаренко Максима членів з танцювального колективу четвертих класів. Цікавою була постановка хореографічних картинок: «Танцювашки» (учні 2-го класу), «Маленькие дети», «Сучасний танок» (керівник Матвєєва С.М.)

     З задоволенням вітали учасники свята запальні виступи танцювальних ансамблів 3,4 класів «Казка» та «Мрія» (керівник Багдасарян А.П.).

     Велике свято закінчилося піснею «Цвіти, Тарасова земля!» у виконанні учасників хору «Товариш». На сцені з’явився великий портрет Т.Г. Шевченка та всі дитячі колективи, які у різнобарвних костюмах учасників художньої самодіяльності стрічками, квітами славили Тарасову землю, життя на нашій славній Україні.

     До юних артистів, їх керівників і всіх жителів селища звернулася заступник голови Доманівської райдержадміністрації Фалько Н.І., яка щиро подякувала дітям, батькам і вчителям за свято та побажала всім здоров’я та найкращих успіхів у житті.

 

 

                                                                                                         Лукащук О.Г.          

                                                                                                         заступник директора з

                                                                                                         виховної роботи

                                                                                                         Доманівський РНВК

Переглядів: 526 | Додав: Svetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наш час




Наша адреса

вул. Центральна,85 ,
смт. Доманівка, Миколаївська область, 56400, тел. 0(5152)9-16-68 Електронна адреса: domrn12@ukr.net
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz