Четвер, 25.04.2024, 08:26
Ліцей "Успіх" Доманівської селищної ради Миколаївської області

Ви увійшли як $USERNAME$ | Група "$USER_GROUP$" | RSS

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Головна » 2018 » Квітень » 27 » З школи та родини починається життя дитини
19:58
З школи та родини починається життя дитини

Родина, дорога родина!

Що може бути краще в світі цім?

Чим більше дорожить людина

За батьківський і материнський дім?

          Дійсно, найціннішим скарбом для кожного з нас є родина. Можна мати безліч хороших друзів та знайомих, але тільки сім`я дає нам відчуття захищеності і потрібності на все життя, робить нас щасливими і впевненими у майбутньому. А у дитинстві доповнюють наші уявлення про світ ще й у школі. Вона стає для всіх другою родиною з люблячими і терплячими педагогами, які ведуть нас Країною Знань. А єднають ці родини ще більше не лише повсякденні справи, а й свята, особливо родинні.

          20 квітня до стін Доманівського НВК поспішали не лише діти, але й їхні матусі й татусі, бабусі й тітоньки, сестрички та братики. Адже цього дня для учнів 6-Б класу було організовано родинне свято «З школи та родини починається життя дитини». Класний керівник Прімак Н.В. та вихователь Чабаненко Н.В. зуміли так організувати дитячий та батьківський колективи, щоб цей день запам`ятався усім надовго.

          Свято розпочалося найкращими словами та піснею «Мамина сорочка», яка розчулила присутніх до сліз. Зворушливо торкнувся струн душі вірш про бабусю у виконанні Ніколаєнко Юлії. Все, що діти говорили цього дня, звучало дуже щиро, бо було звернено до найулюбленіших і найрідніших людей. До тих, хто недоспав, заколисуючи немовля, хто переживав за порізаний пальчик дитини, хто радів їхній найменшій перемозі.

            Великий успіх супроводжував усіх учасників рубрики «Шоу талантів», адже демонстрували свої здібності та хобі як діти, так і батьки. Було помітно, що захоплення в родинах передаються з покоління в покоління. Особлива атмосфера сімейного затишку невимушено запанувала на святі під час кулінарного майстер-класу сім`ї Захарових та виконання пісні «Мамин день» тріо сім`ї Котяш. Також у сімейному колі Кордюков Максим декламував гумореску. Перші поетичні спроби лунали з уст Крот Крістіни та Ірина Леонідівна Цехоцька зачитала власний вірш про родину. З особливою теплотою Котик Сергій розповідав про вишитий мамою рушник «На щастя, на долю». Нємов Дмитро, Гаврик Марина та Крот Крістіна продемонстрували фрагменти виставки «Золоті руки». А ще діти продовжили свято танцями, розповіддю прислів`їв та приказок про сімейні традиції, переглядом фільму «Наші таланти».

          Розчулені батьки з гордістю дивилися і тішилися своїми дітьми і були певні, що зробили правильний вибір, віддаючи свою дитину до різноманітних гуртків Доманівського НВК. Гарного настрою додала весела конкурсна програма та смачне чаювання із солодощами.

          Свято вдалося! Кожен знайшов тут щось для душі. Такі заходи дають можливість ще краще поєднати зусилля батьків та педагогів. Хочеться побажати всім, щоб у кожній сім`ї та у великій шкільній родині панувала взаємоповага і щоб ми завжди були єдиною родиною.

Захарова Ольга,

Ніколаєнко Микола,

Кордюкова Галина,

вдячні члени батьківського колективу

Переглядів: 387 | Додав: Svetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наш час




Наша адреса

вул. Центральна,85 ,
смт. Доманівка, Миколаївська область, 56400, тел. 0(5152)9-16-68 Електронна адреса: domrn12@ukr.net
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz