Вівторок, 30.04.2024, 06:50
Ліцей "Успіх" Доманівської селищної ради Миколаївської області

Ви увійшли як $USERNAME$ | Група "$USER_GROUP$" | RSS

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Головна » 2019 » Квітень » 8 » Вітаємо! Всеукраїнський конкурс «Наука – це цікаво»
21:55
Вітаємо! Всеукраїнський конкурс «Наука – це цікаво»

Наука – це весело! Ми знаємо це напевно, тому Всеукраїнський конкурс «Наука – це цікаво»,  був організований спільно з Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут» для того, аби показати, що наукою можна зацікавити кожного.

         Учні 7–11 класів змогли відчути себе науковцями, дізнатися багато нового про світові наукові досягнення минулого тисячоліття та найнеймовірніші події 2018 року. Додаткові матеріали до конкурсу допомогли учасникам дізнатися, які наукові відкриття змінили і змінюють світ, чому планети обертаються навколо Сонця, як вирішується проблема Великої сміттєвої плями, хто все ж таки винайшов радіо, що ж там трапилось на Марсі та чим займалися вчені NASA у 2018 році.

         Конкурсні завдання розроблені спеціалістами НТУ «ХПІ». Саме тими, хто щороку з нетерпінням чекає на нові відкриття та досягнення у світовій науці, читає тематичні дайджести, слідкує за світовими науковими преміями (Нобелівська премія, Технологічна премія тисячоліття, Премія Кіото тощо) та вірить у те, що наука була і є рушійною силою змін у світі.

         Головна мета конкурсу – зацікавити наукою, а також допомогти школярам зрозуміти важливість наукових відкриттів і досліджень. Science is Fun!.

         Учні Доманівського НВК із задоволенням прийняли  участь у Всеукраїнському конкурсі «Наука – це цікаво».

          Після виконання завдань діти отримали задоволення, заохочення, результати і нагороди:

Диплом І ступеня:  Ткаченко Мирослава, Отрощенко Богдан, Славінська Марія, Чорба Анна – Олександра, Коршенко Микола , Нацяк Єлизавета , Нікогосян Аршавір (9 – Б ) ; Байленко Ірина, Топало Єлизавета (11 – А ).

Дипломи  ІІ ступеня :  Удич Катерина (9 – А); Власенко Олександр, Єршов Андрій, Дремлюга Валерія (11 – А).

Диплом  ІІІ ступеня : Пащенко Валерія (10 – А клас).

    20 учнів отримали іменні сертифікати учасників:

Слободенко Єлизавета, Білоус Анастасія, Сторожук Іван, Наточій Марія, Гуровський Євген ( 7 – А ), Єрентюк Руслан, Дем’янівський Данило, Ніколаєнко Юлія, Діденко Дар’я, Гаврик Марина, Кордюков Максим ( 7 – Б), Гузенко Аліна ( 9 – Б), Тепла Ілона, Котик Наталія, Шкреба Оксана (9 – А), Курінська Яна(10 – А), Зажерило Павло (11 – А).

Зазначимо, що  іменні сертифікати отримали три учні 5 – А класу: Коноваленко Тетяна, Надежко Іван та Бондаренко Валерія, які виконували завдання для учнів 7 класу.

         Підготували учасників і переможців Всеукраїнського конкурсу     «Наука – це цікаво» від проекту «На Урок» та НТУ «ХПІ» вчителі: хімії і природознавства Дерев’янко Л.В. та фізики і математики Морозенко І.О.

Велика подяка учням, батькам, вчителям за досягнення!

Успіхів  і творчих злетів!

 

Переглядів: 322 | Додав: Svetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наш час




Наша адреса

вул. Центральна,85 ,
смт. Доманівка, Миколаївська область, 56400, тел. 0(5152)9-16-68 Електронна адреса: domrn12@ukr.net
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz