П`ятниця, 26.04.2024, 13:27
Ліцей "Успіх" Доманівської селищної ради Миколаївської області

Ви увійшли як $USERNAME$ | Група "$USER_GROUP$" | RSS

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Головна » 2018 » Травень » 17 » Твоя майбутня професія – твій вибір
11:20
Твоя майбутня професія – твій вибір

15 травня у  10-х класах був проведений виховний захід -  ток-шоу «Твоя майбутня професія – твій вибір» з  метою привернути увагу підлітків до питання  вибору професії та її значення, звернути увагу на фактори, що обумовлюють вибір людиною тієї або іншої спеціальності, поговорити про помилки, які допускаються  при обранні професії,  наголосити на важливості прийняття правильного вибору фаху для подальшого щасливого життя. Були запрошені: провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг – Голуб О. Л., заступник голови районної державної адміністрації – Фалько Н. І., старший інспектор з сектору кадрового забезпечення Вознесенського відділу поліції – майор поліції Харченко А. М., заступник директора Доманівського НВК – Станіславчук В. А., вчитель-методист Доманівського НВК – Дротенко М. А., начальник караула 14 ДПРЧ ГУДСНС – Сорокаченко Є.О., представник Доманівського районного військового комісаріату – капітан Тертичний О. М. та медична сестра поліклінічного відділення ДЦРЛ – Оліфер І. Ю.

Ток-шоу розпочали організатори – класні керівники Ситник Н. М. та Пакліна О. О., які озвучили проблемне питання і, використовуючи інтерактивні методи («Асоціацій» та «Мікрофон»), з’ясували, як учні розуміють поняття «професія»; що впливає на їх професійне самовизначення; на скільки для них важливі поради друзів та дорослих при виборі професії; які вміння і навички ціняться на сьогоднішній день; як вони обговорюють вибір професії з батьками.

Для того щоб учні краще зорієнтувались як обрати свій фах, які врахувати фактори та які потреби ринку праці на сьогодні, до слова було запрошено фахівця з питань зайнятості населення. Під час своєї детальної розповіді, вона наголосила про проведене напередодні тестування для учнів. За методикою «Диференціально-діагностичного запитальника». Кожен 10-класник визначив схильність до певного типу професії. Згідно типів професії учні були об’єднані у групи: «Людина – природа», «Людина – техніка»,

«Людина –людина», «Людина – знакова система», «Людина – художній образ».

Потім по черзі виступили представники різних типів професій, які розповіли про особливості своїх професій, про навчальні заклади, які готують даних спеціалістів та про умови вступу до них.

Класні керівники та учні щиро подякували запрошеним. А гості, в свою чергу, побажали учням знайти свій шлях у житті, зробити правильний вибір, здійснити всі задумані проекти.

 

Переглядів: 461 | Додав: Svetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наш час




Наша адреса

вул. Центральна,85 ,
смт. Доманівка, Миколаївська область, 56400, тел. 0(5152)9-16-68 Електронна адреса: domrn12@ukr.net
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz