Четвер, 28.03.2024, 21:45
Ліцей "Успіх" Доманівської селищної ради Миколаївської області

Ви увійшли як $USERNAME$ | Група "$USER_GROUP$" | RSS

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Головна » 2017 » Листопад » 5 » Тато, мама, я – спортивна сім’я
14:32
Тато, мама, я – спортивна сім’я

3 листопада у  2-Б класі відбулося свято “Тато, мама, я – спортивна сім’я”(класовод   Даниленко Л.Г., вихователь   Шуляченко О.А., муз.кер. Пащенко Л.А., вчитель. фіз.культ. Поліщук  В.О.)

Лиш один рецепт на світі

Всім – усім підходить людям:

Спорт любити слід –

Проживеш до ста  літ.

Сім’я – це місце, де виховуються загальнолюдські цінності і поняття. Саме в сім’ї починається становлення і гармонійний розвиток кожної дитини. Здорова сім’я – це основа щасливого життя.

Спортивне свято призначене для залучення батьків та дітей до занять фізичною культурою та спортом, пропагування здорового способу життя. Сприяє розвитку спортивного духу сім`ї, виховує почуття взаємодопомоги та дружби.

Учні зуміли передати своїм батькам емоції, бажання та прагнення брати участь у спортивному святі. Сценарій змагання був розроблений з врахуванням того, щоб і глядачі (3-А кл.), і учасники отримали від свята тільки позитивні емоції та задоволення. Завчасно був прикрашений спортивний зал, підготовлені атрибути до спортивних ігор, підібрані естафети для учасників.

І ось настала довгоочікувана мить, родинні команди вже чекали на свій вихід, а глядачі, затамувавши подих, спостерігали за дійством у актовому залі. У святі взяли участь чотири команди, які приймали участь у різноманітних естафетах, а їхбуло аж 10.

На святі батьки і їхні дітлахи із задоволенням перевіряли свою влучність і швидкість, виконуючи забавні завдання, які насправді були не такими вже й простими і вимагали гарної фізичної підготовки. Дружні спортивні команди подолали всі перешкоди на своєму шляху. Вони падали, піднімалися, сміялися і бігли далі. Всі команди були неперевершені, веселі, спритні. А головне — підтримували одне одного, не звертаючи уваги, що з різних груп, що кожен прагнув перемоги.

Але перемогла дружба. Учасники отримали медалі та грамоти  з рук голови журі  Станіславчук В.А.

Захід «Тато, мама, я – спортивна сім’я» — це хороший приклад для тих, хто рідко проводить час і дозвілля зі своєю сім’єю. Подібні свята дають здоровий розвиток сімейних стосунків не тільки фізично, а й духовно, — підсумувала свято заступник директора Вікторія Анатоліївна Станіславчук.

Популяризація спорту та здорового способу життя серед родин – такою була основна мета заходу. Адже саме в сім’ї дорослі повинні показувати дітям, як вони займаються спортом, повинні долучати своїх чад до спорту.

Переглядів: 325 | Додав: Svetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наш час




Наша адреса

вул. Центральна,85 ,
смт. Доманівка, Миколаївська область, 56400, тел. 0(5152)9-16-68 Електронна адреса: domrn12@ukr.net
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz