П`ятниця, 19.04.2024, 20:36
Ліцей "Успіх" Доманівської селищної ради Миколаївської області

Ви увійшли як $USERNAME$ | Група "$USER_GROUP$" | RSS

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Головна » 2018 » Квітень » 26 » Сім’я – найбільший скарб
18:27
Сім’я – найбільший скарб

У рамках шкільного проекту «Зі школи та родини починається життя» у Доманівському НВК «Доманівська ЗОШ І-ІІІ ст №1 – Центр дитячої та юнацької творчості» проведено родинне свято «Сім’я – найбільший скарб» для учнів 8-А, 8-Б класів та батьків вихованців.

Клас урочисто оформлено, прикрашено українським віночком, висловами про родину, різнобарвними квітами, чудовими вишивками та виставкою «Золоті руки моєї сім’ї», на якій було представлено роботи родини   Бондаренко Анастасії, Біндюкової Ангеліни,  Теплої Ілони, Нацяк Єлизавети, Отрощенка Богдана, Шидловської Діани, Олепір Аліни, Ткаченко Мирослави, Славінської Марії, Гавриліва Дмитра.

Діти та вчителі Морозенко І.О.,Шмарговська Л.В. привітно запросили гостей до класу. Розпочала свято Удич Катерина,   яка наголосила на тому, що наше свято – це ще одна   сходинка до сімейного зближення,    до родинного єднання. Зацікавлено і зворушливо інсценізували вірші «Сім-Я», «Дівчина - Любов» Котик Наталія, Шишацький Данило, Коротун Владислав та Біндюкова Ангеліна.

Інтелектуальний кросворд запропонувала Козачок Єлизавета, яка потім підсумувала, що батьки – це найцінніше, що є у кожної дитини. А Тепла Ілона додала:

Коли зміцнюють крила, щоб літати

Не забувай про рідних маму й тата.

Та встигни добре слово їм сказати,

Допоки ти живеш у рідній хаті.

Гарні слова привітання прозвучали від Косерби Каріни та Супруненко Діани. А пісні у виконанні Поліщук Діани та Поляк Анастасії розчулили присутніх до сліз.

Усі учні активно називали прислів’я та приказки про сімю, наповнювали «Глечик лагідних слів» для своїх батьків, а дорослі «Глечик побажань» для своїх дітей.

Ніжна пісня «Дві сестрички» у виконанні Славінських Марії та Єлизавети зворушила до глибини душі усіх глядачів. Дійсно, старша сестричка активна, старанна, добра, тендітна є зразком для молодшої.

Подарували гарну молитву матерям Коршенко Микола та Отрощенко Богдан. Щирі звертання до бабусь і дідусів, які вміють дати розсудливі поради-настанови, є кращими вихователями, невтомними трудівниками, звучали з вуст Олепір Аліни.

Всі старанно готувалися до свята. Свою любов і повагу до родини учні продемонстрували у власних творах. Повчальними були й легенди «Про старість»у виконанні Гриценко Марини, і «Сплачено» у виконанні Ткаченко Мирослави, гумористичні твори «Чомучки» і «Новий закон» у виконанні Гавриліва Дмитра та Шидловської Діани.

Для батьків на святі були уроки математики, педагогіки, конкурси «Ерудит», «Скринька батьківських клопот» в якій взяла участь сім’я Матвєєвої Вікторії. Головне, усі присутні усвідомили, що сім’я, родина, школа, Батьківщина – це основні поняття. І куди б не закинула доля людину, вона завжди пам’ятатиме свій дім, сім’ю, перші уроки в рідній школі.

Як дерево не може жити без коріння, так і людина без роду. Особливо привернуло увагу родинне дерево Бондаренко Анастасії, яке є історією роду і справжнім витвором мистецтва. Знати свій родовід, зберегти пам'ять про нього – це наш обов’язок не лише перед минулим, але й перед майбутнім поколінням.

Значне пожвавлення викликав відеофільм «Кожній дитині справа до душі», в якому було продемонстровано участь кожного учня у позакласній роботі.

Наявність у нашій школі різноманітних гуртків, де учні можуть розвивати та удосконалювати свої таланти та вміння, дають можливість формувати всебічно розвинену особистість вільної держави.

Спасибі усім учасникам свята. Нехай на ваших життєвих дорогах-рушниках будуть тільки світлі і радісні кольори. Нехай у родинах буде лад, світить вам лагідно сонечко, чарує і ніжить батьківська любов.

Члени пресцентру 8-А, 8-б класів  Козачок Єлизавета , Отрощенко Богдан

 

Переглядів: 589 | Додав: Svetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наш час




Наша адреса

вул. Центральна,85 ,
смт. Доманівка, Миколаївська область, 56400, тел. 0(5152)9-16-68 Електронна адреса: domrn12@ukr.net
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz