Четвер, 09.05.2024, 04:29
Ліцей "Успіх" Доманівської селищної ради Миколаївської області

Ви увійшли як $USERNAME$ | Група "$USER_GROUP$" | RSS

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 17 » На крилах кохання!
11:11
На крилах кохання!

13.02.2015 учні  10 – А класу ( класний керівник Дерев’янко Л.В.) провели вечір для старшокласників , присвячений Дню Святого Валентина під назвою « На крилах кохання».

Ведучі свята  Завтонова Юлія та Дерев’янко Дмитро  під звуки музики розпочали  конкурсну програму , представили її учасників  : Шеремет Юлію та Величка Артема ( 9 –А) , Кулігіну Сніжану та Дуная Єгора ( 9 – Б), Дерев’янко Дар’ю та Гаврильчака Євгенія ( 10 – А), Кисельову Діану та Цехоцького Максима ( 10 – Б), Канюченко Анжелу та Вовка Дениса ( 11- А) , Доманову Юлію та Білоуса Андрія ( 11- Б) і членів журі: Лукащук О.Г., Пакліну О.О. та Крот О.О.

Далі  був оголошений  конкурс – вікторина   для глядачів «Що ви знаєте про День Святого Валентина?».

А першим конкурсом для учасників було  « Знайомство».

Завдання цього конкурсу – якомога цікавіше розповісти про себе.

 Розпочинали його  юнаки. Коли  учасники краще дізналися один про одного, то створили пари, вибираючи половинку  валентинки .

Наступне  змагання – « Етикет ».  Кожній парі по черзі  ставилося  по два запитання.

Засвоївши деякі основні правила етикету, наші пари могли  нарешті вийти у світ. У давнину цей вираз означав «відвідати загальний захід, де збираються певні верстви суспільства» . Отже,  далі наших учасників чекав конкурс  «Бал», де вони  танцювали  вальс.

Уміння зрозуміти один одного – складне мистецтво. Але оскільки воно дуже необхідне для люблячих сердець, то хотілося з’ясувати – на скільки  легко володіють цим мистецтвом наші учасники. Таким чином наступний конкурс мав назву «Зрозумій мене». Учасниці  мали зрозуміти куди їх запрошують їхні кавалери.

 Конкурс  «Солодкий мандарин» найбільше сподобався нашим учасникам. Пара ставала один напроти одного. У праву руку дівчини і парубка клався мандарин. Вільною рукою учасник накривав руку партнера. Завдання конкурсантів - очистити мандарин від шкірки, не змінюючи положення рук, і з'їсти його.

Продовжив нашу програму конкурс «Кулінарний». Хлопцям  пропонували  на якийсь час  стати кулінарами. Їм  по черзі називали продукти, а вони швидко визначали, до якого виду вони належать (м'ясо, птиця, риба, напій, овоч, фрукт і т.д.).

Дуже  весело пройшов конкурс «Емоції після отримання подарунка», де хлопці  за виразом обличчя дівчини мали побачити  ті емоції, які викликав
їх подарунок.

Вболівальники також мали змогу допомогти учасникам. Вони  прийняли  участь у конкурсі «Відгадай предмет» і при цьому ще й отримати його у подарунок.

Любов і поезія – нероздільні. Так було у всі віки і залишається і донині. Тож  кожна пара на деякий час стала поетами. Отримавши  карточку з першими рядками вірша «У День Святого Валентина бачу дивну я картину…»,  дописала  його.

Доки учасники складали вірші,  вболівальники  оплесками обирали

 «Пару глядацьких симпатій».

Всі конкурси пройшли так весело і  невимушено, що  присутні не помітили як сплинув час. Журі оголосило результати і нагородило пари за такими номінаціями:

«Найромантичніша пара» - Кулігіна Сніжана та Дунай Єгор, «Найвеселіша пара» - Дерев’янко Дар’я та Вовк Денис,

«Найоригінальніша  пара» - Шеремет Юлія та Гаврильчак Євгеній,

«Найкреативніша  пара» - Кисельова Діана та Величко Артем,

«Пара глядацьких симпатій»  -  це звання розділили між собою дві пари:  Канюченко Анжела і Цехоцький Максим та Доманова Юлія і Білоус Андрій.

З піднесеним настроєм та на крилях кохання пролетів наш вечір. Всі отримали  позитивний заряд енергії, якого нині так мало.


 

Переглядів: 456 | Додав: Svetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наш час




Наша адреса

вул. Центральна,85 ,
смт. Доманівка, Миколаївська область, 56400, тел. 0(5152)9-16-68 Електронна адреса: domrn12@ukr.net
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz