Субота, 04.05.2024, 17:50
Ліцей "Успіх" Доманівської селищної ради Миколаївської області

Ви увійшли як $USERNAME$ | Група "$USER_GROUP$" | RSS

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Головна » 2021 » Листопад » 24 » МЕДІАПЕДАГОГИ МИКОЛАЇВЩИНИ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ДОСВІД РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОГРАМИ ЕКСПЕРИМЕНТУ З МЕДІАОСВІТИ
20:08
МЕДІАПЕДАГОГИ МИКОЛАЇВЩИНИ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ДОСВІД РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОГРАМИ ЕКСПЕРИМЕНТУ З МЕДІАОСВІТИ

МЕДІАПЕДАГОГИ МИКОЛАЇВЩИНИ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ДОСВІД РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОГРАМИ ЕКСПЕРИМЕНТУ З МЕДІАОСВІТИ

24 листопада 2021 року в режимі Zoom-конференції відбулося підсумкове засідання обласної творчої групи "Від медіаексперименту до практики: робота з медіаконтентом на уроці та в позаурочній діяльності" (куратор - Максим Запорожченко, завідувач навчально-методичної лабораторії ІКТ, медіаоствіти та системного адміністрування МОІППО, координатор медіаосвітнього експерименту на Миколаївщині) під час якого відбулася презентація досвіду закладів освіти Миколаївської області, які є учасниками всеукраїнського експерименту "Стандартизація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику".

Запрошені спікери заходу:

- Василь Шуляр, д. пед. наук, доцент, директор Миколаївського ОІППО, заслужений учитель України, науковий консультант медіаосвітнього експерименту;

- Любов Найдьонова, д.псих.наук, заступник директора з наукової роботи ІСПП НАПН України, член-кореспондент НАПН України, науковий керівник медіаосвітнього експерименту;

- Наталя Умеренкова, к.псих.наук, науковий співробітник лабораторії психології масової комунікацій та медіаосвіти ІСПП НАПН України, національний координатор медіаосвітнього експерименту.

Символічно, що саме в день проведення підсумкового засідання, своє особисте свято - День народження відзначає Любов Антонівна Найдьонова, яка є ідейною натхненницею української медіапсихології та медіаосвіти. І в знак своєї безмежної подяки й вдячності за співпрацю та підтримку, медіапедагоги Миколаївщини підготували для сьогоднішньої іменинниці вітальний флешмоб.

Під час практичної частини заходу досвід реалізації програми всеукраїнського експерименту з медіаосвіти представив і наш ліцей.

Увесь величезний досвід упровадження медіаосвітнього експерименту згодом буде презентований у вигляді збірника "Медіаосвіта Миколаївщини: з досвіду роботи експериментальних закладів освіти".

 

Переглядів: 70 | Додав: Svetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наш час




Наша адреса

вул. Центральна,85 ,
смт. Доманівка, Миколаївська область, 56400, тел. 0(5152)9-16-68 Електронна адреса: domrn12@ukr.net
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz