Четвер, 02.05.2024, 00:58
Ліцей "Успіх" Доманівської селищної ради Миколаївської області

Ви увійшли як $USERNAME$ | Група "$USER_GROUP$" | RSS

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Головна » 2018 » Вересень » 7 » Любов і хімія
21:04
Любов і хімія

Діти, школа, вчителі... Слова усім відомі і знайомі. Але в кожного свої спогади, емоції, почуття викликають вони. Найчастіше — це дитинство, сміх радість спілкування з друзями-однокласниками, веселі ігри, уроки, перерви, свята, походи... І вчителі, які спливають час від часу у твоїй пам’яті до кінця твоїх днів; від яких ти взяв щось для себе; слова, сказані ними, живуть в тобі і ти звертаєш на них увагу навіть у зрілому віці. Дивно, але так воно і є. Нікуди від цього не дінешся. Школа...

            Багато років нашій рідній школі, багато має вона випускників, яким вчителі  віддали часточку свого серця і відпустили у самостійне життя із безцінним багажем знань. Так і цього року  пишається наш педагогічний колектив, маючи таку випускницю як Коршенко Любов. Дівчина працьовита, наполеглива, сміливо крокувала по країні знань. З першого по одинадцятий клас була відмінницею, призером I – III  та учасником IV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з багатьох предметів.Навчалася у класі з поглибленим вивченням математики, проте була кращою не тільки з цього предмету. Люба закінчила музичну школу, отримавши свідоцтво з відзнакою  по фортепіанному  відділі. Була активним учасником  хорового колективу «Товариш» (керівник Служенко М.М.), у складі якого отримала  Гран – прі на багатьох Всеукраїнських конкурсах хорового мистецтва , стала переможцем обласнихфестивалів-конкурсівхоровихколективівнавчально-виховнихзакладів Миколаївської області  та лауреатом Всеукраїнських конкурсів, також булаактивнимучасником вокального колективу «Зорецвіт», який також  є неодноразовим переможцем районних та обласних конкурсів.

Дівчина отримувала  гарні результати, але хотілося б звернути увагу на предмет у який Люба закохалася з першого уроку. Цей предмет – хімія, яку більшість дітей у школі не люблять  через те , що він є складним, вимагає наполегливості, глибоких знань не тільки з математики, але й з біології, екології, географії, фізики …

Дівчинка вперто крокувала вперед,старанно готуючись до уроків і отримуючи перші свої перемоги при вивченні цікавої, загадкової та не всім доступної хімії:

Клас

Навчальний рік

Результат

Всеукраїнської  учнівської олімпіади з хімії

ІІ (районний) етап

ІІІ (обласний) етап

8

2014 - 2015

ІІІ місце

 

9

2015 - 2016

ІІ місце

учасник

10

2016 - 2017

ІІ місце

ІІІ місце

11

2017 - 2018

І місце

ІІІ місце

Коршенко Любов вперше у Доманівському районі стала дворазовим переможцем ІІІ(обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії , вивчаючи предмет за програмою рівня стандарту!!!

Ще одним високим досягненням дівчини є отримання золотої медалі«За високі досягнення у навчанні» та нагородження Похвальною грамотою за високі досягнення у вивченні хімії (вчитель Дерев'янко Л.В.)  та екології (вчитель Савіна Л.А.).

А такий сертифікат, як у Люби – мрія багатьох учнів ( найкращий результат уДоманівському районі за 2017-2018 н.р.):

Коршенко Любов, маючи такі високі результати  ЗНО,  стала студенткою бюджетної форми навчання омріяного хімічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка:

А найбільшою вдячністю для нашого педагогічного колективу став лист – подяка від декана хімічного факультету:

Адміністрація Доманівського НВК «Доманівська ЗОШ  І – ІІІ ступенів №1 – Центр дитячої та юнацької творчості» висловлює подяку вчителям та батькам Коршенко Любові за виховання доньки, співпрацю. Бажаємо здоров’я, мирного неба, міцних знань, здійснення нових  відкриттів і отримання Нобелівської премії!

         З повагою та найкращими побажаннями 11 кл.

Переглядів: 550 | Додав: Svetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наш час




Наша адреса

вул. Центральна,85 ,
смт. Доманівка, Миколаївська область, 56400, тел. 0(5152)9-16-68 Електронна адреса: domrn12@ukr.net
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz