Субота, 27.04.2024, 03:36
Ліцей "Успіх" Доманівської селищної ради Миколаївської області

Ви увійшли як $USERNAME$ | Група "$USER_GROUP$" | RSS

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Головна » 2018 » Жовтень » 18 » День відкритих дверей!
19:39
День відкритих дверей!

12 жовтня 2018 року, у  Доманівському  районному суді Миколаївської області було проведено День відкритих дверей для громадян та учнів старших класів шкіл з метою популяризації, підвищення прозорості та сприяння поглиблення обізнаності з діяльністю суду.

   На ознайомлюючу  зустріч з роботою суду до Доманівського районного суду Миколаївської області прибули учні двох 11-х класів Доманівського НВК з класними керівниками (Пакліна О.О., Ситник Н.М.).

    З вітальною промовою  гостей зустрічала  керівник апарату Доманівського районного суду Миколаївської області Бобуйок Тетяна Миколаївна та прес-секретар суду Базилевич Ірина Вікторівна, керівник апарату суду розповіла гостям суду про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду, порядок реєстрації справ різних категорій, порядок звернення до виконання судових рішень.

 Єгорова Наталія Іванівна –голова суду та  Кривенко Оксана Миколаївна - суддя-спікер Доманівського районного суду Миколаївської області ознайомили школярів з особливостями відповідальності неповнолітніх, передбаченої Кримінальним кодексом України та Кодексом України про адміністративні правопорушення. Між школярами та  головою суду і суддею-спікером суду відбувся тривалий діалог  під час якого школярам були цікаві питання відносно особливостей професійної діяльності суддів.

Голова суду Єгорова Наталія Іванівна  розповіла присутнім про роботу системи відеоконференцзв’язку між Доманівським  районним судом Миколаївської області та учасниками процесу по справі, що це є надзвичайно актуальним, оскільки її широке використання дозволяє вирішити проблеми доставки підозрюваних, обвинувачених та проведення судових засідань у режимі віддаленої участі свідків, а також звернула увагу на те, що робота системи сприяє значному заощадженню бюджетних коштів, суттєво прискорює строки розгляду кримінальних, цивільних та адміністративних справ, також розповіла про фіксування судового процесу технічними засобами та про роботу з спеціалізованою комп’ютерною програмою «Д-3». 

Суддя – спікер  Кривенко Оксана Володимирівна розповіла учням про символіку суддівського нагрудного знаку, про мантію, про богиню правосуддя –«Феміду».

Керівник  апарату Доманівського районного суду Миколаївської області Бобуйок Т.М. провела школярам екскурсію по суду, де було проведено огляд залів судових засідань, канцелярію суду. Також було проведено ознайомлення з архівом суду та показано школярам порядок зберігання справ. 

 Після проведення заходу у всіх учасників залишилися позитивні емоції та приємні враження.

                                                                                           За повідомленням прес-секретаря суду

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 426 | Додав: Svetik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Наш час




Наша адреса

вул. Центральна,85 ,
смт. Доманівка, Миколаївська область, 56400, тел. 0(5152)9-16-68 Електронна адреса: domrn12@ukr.net
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz